LightMotion | Hannover Messe

By 28 maart 2019 NEWS

INTEGRATED INDUSTRY – INDUSTRIAL INTELLIGENCE

 

Dat is het thema dit jaar van de Hannover Messe. Deze beurs is een samenspel van automatisering en energietechnologie, IT-platforms en kunstmatige intelligentie. Op de HANNOVER MESSE kunt u het potentieel van deze ontwikkeling zien, dit jaar tezamen met de laadlantaarn van Lightwell op het ‘Holland High Tech Paviljoen’ in hal 27.

 
 

Het duurt niet lang meer en dan opent de Hannover Messe 2019 haar poorten. Van maandag 1 tot en met vrijdag 5 april worden op de grootste industriële innovatiebeurs ter wereld zo’n 220.000 bezoekers verwacht. Ze hebben de keuze uit zo’n 6.500 exposanten, in 27 hallen. Zondag 31 Maart is de officiële opening van de Hannover Messe met o.a. Bondskanselier Angela Merkel! Lees hier meer

Het is steevast een belangrijke ontmoetingsplek voor de Nederlandse industrie. Voor de Nederlanders is het niet alleen een goede gelegenheid om elkaar eens te spreken, in het hart van de Duitse industrie is het voor veel toeleveranciers ook de kans om zakenrelaties te onderhouden of nieuwe contacten op te doen. Nederland staat jaarlijks in de Top 5 van afgevaardigden. Lightwell is dit jaar ook partner van het Holland High Tech Paviljoen, een grote eer om hier een deel van te zijn.De beurs heeft de komende editie als hoofdthema: ‘Integrated Industry – Industrial Intelligence’.

Lightwell staat op het Holland Paviljoen zoals altijd geheel in het teken van de laatste Smart City Innovaties op gebied van Smart Lighting en EV-charging. In samenwerking met FIER Automotive staat Lightwell klaar om u welkom te heten. Wij laten het grote publiek kennis maken met onze LightMotion. De laadlantaarn welke een oplossing biedt om eenvoudig op grote schaal een smart city netwerk uit te rollen eenvoudig vanuit een multifunctionele lichtmast. Het laden van EV’s, PLEV’s maar ook de integratie van 5G netwerk en smart sensoren zijn mogelijke toepassingen bij de LightMotion. Dit product bespaart enorm qua ruimte, en zorgt ervoor dat vastgoed ontwikkelaars, overheden en gemeenten eenvoudig hun wagenpark kunnen voorzien van oplaadpunten. Lightwell is geheel goedgekeurd door de Nederlandse netbeheerders, welke voorop lopen op gebied van Smart City innovaties.

Breng een bezoek aan onze booth en zie hoe wij samen met onze partners uit Nederland de wereld voorzien van High Tech Innovaties!

Tot dan!

1 t/m 5 April – Holland High Tech Pavilion – Hannover Messe 2019

Hal 27 Booth F67