Het fundament
voor elke Smart City

Het creëren en bouwen van een nieuw stadsgebied of het upgraden van een reeds bestaand stadsdeel moet op een slimme en toekomstbestendige manier worden uitgevoerd. Lightwell’s LightMotion is een lichtmast die dat op een snelle en vrij eenvoudige manier kan bewerkstelligen. Eenvoudig, omdat het product af is en al reeds op veel plekken in Europa is geïnstalleerd. Snel, omdat er geen wettelijke aanpassingen nodig zijn. De LightMotion is door Nederlandse Netbeheerders goedgekeurd en daarom veilig en van een hoge kwaliteitsnorm.

Om goed ontwikkelde steden met wetten, voorschriften en belanghebbenden te overtuigen dat nieuwe technologische mogelijkheden dienstbaar kunnen zijn aan de uitdagingen van de toekomst, heeft Lightwell de LightMotion ontwikkeld. De LightMotion past binnen bestaande wet- en regelgeving terwijl tegelijkertijd de nieuwste technologie hierin verwerkt kan worden. 

Energizing
Cities

Hardware
Systeemintegrator

Het levert geen clouddiensten, analyseert geen big data, zal geen communicatienetwerk exploiteren en creëert geen regels en voorschriften om interoperabiliteit te bereiken. Wat we doen, is kijken naar welke technologie beschikbaar is en analyseren wat de trends zijn. Daarop ontwerpen we een product dat een antwoord is op deze lange-termijnprojecties. De LightMotion is zo’n product, waarbij Lightwell ruimte laat voor partners om alle beschikbare en gewenste Smart City ambities via technologie te realiseren.

De sector mobiliteit is voor 27% verantwoordelijk voor alle CO2 uitstoot van Nederland, dat was in 2015 gelijk aan 60Mton CO2 per jaar. Het is daarmee urgenter dan ooit tevoren om over te stappen naar elektrisch rijden.
Wij van Lightwell helpen Gemeenten door middel van de LightMotion. Hiermee bieden we hen een ruimere mogelijkheid om elektrisch rijden te faciliteren zonder extra straatmeubilair te plaatsen, de openbare ruimte is overigens al vol genoeg.
Lees meer in bijgevoegd artikel.

Parijse 
Klimaatakkoord

Meer Informatie

Vrijblijvend

een Offerte Aanvragen