28 en 29 November, gaan we samen naar een mobiele toekomst!

De naam van de beurs zegt het al, deze Vakbeurs is hét platform voor innovatie, kennis en netwerkkansen in het vakgebied Mobiliteit. Draagt u als professional ook bij aan de toegankelijkheid, duurzaamheid en mobiliteit van steden? Of bent u gewoon geïnteresseerd in de ontwikkelingen? Lightwell showcased de LightMotion en haar nieuw product: de LightMotion-Bike! deze variant is speciaal ontwikkelt voor het laden van PLEVs! (Lightweight Electric Vehicles – bijvoorbeeld e-bikes en e-scooters)


Om u alvast te overtuigen een bezoek te brengen aan onze booth tijdens deze beurs hebben wij 7 redenen opgesomd:

 

 1. Hier wordt de toekomst van mobiliteit bepaald
  Er is wereldwijd een enorme omslag gaande op het gebied van mobiliteit. Internationaal worden nieuwe slimme concepten gelanceerd, en ook in Nederland wordt het draagvlak voor deze innovaties steeds groter. Van zelfrijdende auto’s en drones, tot MaaS en circulair bouwen: op de beursvloer worden over ieder onderdeel van mobiliteit gesprekken gevoerd en beslissingen gemaakt.
 2. Projecten van Lightwell zien
  Wilt u weten welke nieuwe producten, diensten, innovaties en projecten Lightwell uitgevoerd heeft op gebied van Mobiliteit en Smart Laden? Dan is dit het juiste moment, ons team van enthousiaste professionals staan voor u klaar om uw specifieke vragen te beantwoorden. Daarnaast hebben we een super handig magazine waarmee u op uw gemak ons divers portfolio kunt bekijken.
 3. Inspirerende sessies
  Tijdens de beurs kunt u aanschuiven bij hoogwaardige kennissessies over uiteenlopende thema’s en vraagstukken. Zo leert u in een inspirerende omgeving alles over de laatste trends en ontwikkelingen.
 4. Laagdrempelig en ongedwongen netwerken
  Op de beursvloer bent u overal welkom voor een goed gesprek, en schudt u de hand met mensen die via mail of telefoon lastig bereikbaar zijn. Daardoor is de vakbeurs hét netwerkmoment van het jaar.
 5. Onmisbaar voor iedere professional in het vakgebied
  Het maakt niet uit of u ambtenaar, adviseur, ontwerper, of ander soort professional uit het vakgebied bent. Een mobiel Nederland ontstaat juist wanneer iedereen met elkaar samenwerkt. Op de beursvloer komen meer dan 2.200 van uw vakgenoten samen. Ook u bent een essentiële speler in dit netwerk.
 6. Kosteloos en zorgeloos
  Een bezoek aan de beurs kost niets. Toegang tot de beursvloer én de lezingen is gratis. U kunt kosteloos bij het beursgebouw parkeren en gebruik maken van de pendeldienst van/naar Station Houten. Er wordt bovendien de hele dag koffie, thee en fris geserveerd.
 7. Nieuwe Ontwikkelingen bij Lightwell: 
  Inmiddels is de LightMotion een breed begrip in de Nederlandse Openbare Ruimte. Daar zijn wij erg trots op, aangezien onze ingenieurs en ontwerpers altijd bezig zijn met vernieuwing en verbetering presenteren wij u ditmaal een nieuwe variant van de LightMotion, de LightMotion Bike! Deze versie is in al haar eenvoud minimalistisch van design, kenmerkend voor ‘de Lightwell identiteit’, en speciaal ontwikkeld voor het laden van e-bikes en e-scooters! Op deze manier hopen wij een positieve bijdrage te leveren aan het Parijse Klimaatakkoord. 

Komt dat zien! 28 en 29 November, Vakbeurs Mobiliteit in Houten: Booth: 2.2.25